Festtøj til julefrokost

Mand i festtøj

Julefrokost-tiden er over os, og snart får vi invitationer fra alle sider. Her kan det ofte være svært at vælge hvad man skal tage på, og især hvis man skal til mere end én julefrokost, da man jo ikke ønsker at troppe op i det samme tøj hver gang.

Her kan du få inspiration til hvad du kan tage på til decembers kommende julefrokoster.

 

Hvad skal jeg tage på?

Ja, det er det helt store spørgsmål, og her er det ikke kun kvinderne som er i tvivl. Det kan være lidt svært at finde ud af, men et godt udgangspunkt er at se på hvem der holder julefrokosten; er det dit arbejde, vennerne eller familien?

Derudover er det også meget godt at tage udgangspunkt i hvor det holdes henne, og hvor det præcist kommer til at foregå. Hvis det kommer til at være på en restaurant, så klæder man sig ofte lidt finere, end hvis det er hjemme hos vennerne.f

Jakkesæt eller blazer & skjorte

Overstående er meget gode bud på både et outfit til finere steder og afslappende. Jakkesæt ses jo ofte som mændenes finere påklædning, og her kunne det være oplagt at tage dette på hvis det fx er din arbejdsplads der afholder julefrokost. Her kan man eventuelt smide jakken senere hen, så det hele ikke bliver alt for fint, og for et lidt mere afslappet look.

Her er Herrernes Magasin blandt de førende specialister inden for herre jakkesæt. De har deres butik på Nørregade 20 i København og de fleste kan sikkert huske ejeren David K fra indslag på Go’ TV på TV2.

Blazer og skjorte er perfekt hvis det er sammen med vennerne, eller hvis du måske synes det er lidt for meget med et jakkesæt – eller dette bare ikke er dig. Det udstråler at du gerne vil være lidt fin med blazeren, men det er samtidig meget mere afslappet end et jakkesæt.

I sidste ende er du den der bedst ved, hvad der passer til den pågældende julefrokost, men vi håber alligevel du har fået lidt inspiration. Som sagt, så er jakkesæt eller blazer og skjorte perfekte til decembers kommende julefrokoster; hvad enten det er en finere omgangskreds eller vennerne.

Relateret på Festtøjet: 4 tips når du skal købe jakkesæt