Festtøj til unge mænd

Ung mand i festtøj

Skal du til fest? Så lad være med at smutte ud i det tøj, du har haft på hele dagen, hvis du gerne vil gøre et godt indtryk! Er det svært for dig at finde det rigtige tøj, er det en god idé at læse med her, hvor der kommer nogle tricks til dig, der er en ung mand, og som gerne vil se godt ud i byen.

Der er heldigvis mange muligheder – er din stil traditionel og stilfuld, er jakkesættet et godt valg. Er du mere afslappet i din påklædning, er der andre gode muligheder.

Hvad skal jeg huske på?

Det vigtigste, når det kommer til festtøj, er at du er afslappet og har det godt i det, du har valgt at tage på. Derfor er det vigtigt, at du matcher din egen stil. Der er flere forskellige muligheder, hvis du gerne vil se godt ud og være dig selv på samme tid.

Desuden er det en god idé at tænke på, hvilken slags fest, du skal klædes på til. Der er stor forskel på brylluppet eller den store private fest. Til brylluppet er jakkesættet et godt valg. Det er stilfuldt og elegant, og vælger du et moderne design, er det på ingen måde gammeldags, selvom din far også går i det. Tværtimod er det meget moderne. Vil du gerne have et stilfuldt og ungt sæt, så gå efter det minimalistiske design.

Se også: Top 3 jakkesæt forhandlere i København

Du kan med fordel vælge den stil, der stumper en smule på benene, og hvor ærmerne er lidt kortere end normalt. Det er vigtigt, at både jakke og bukser er designet sådan, og at du ikke bare vælger en for lille pasform. Vælg et i mørke farver, et smalt slips og eventuelt sneakers for at bevare det ungdommelige look.

Er jakkesættet ikke din stil, kan du også vælge cowboybukser, en sort blazer og en hvid T-shirt.

Skal du til julefrokost eller i byen, er jakkesættet måske ikke det rigtige valg. Du kan stadig godt iføre dig blazeren eller måske bare en pæn skjorte. Samtidig er det også helt acceptabelt at vælge en T-shirt og et par cowboybukser, så længe du ser pæn og ren ud. Brug tid på at vælge de rigtige sko og at sætte håret.

Fasthold det ungdommelige look

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, du fastholder det ungdommelige look. Ofte er det ældre mænd i reklamer, der går stilfuldt klædt, men du skal stadig være dig selv. Også selvom du har tøj på, som en mand med gråt hår, ser charmerende ud i.

Sneakers har længe været populære og er altid en god måde at bevare det ungdommelige look. Desuden skal du ikke være bange for at gå utraditionelle veje eller at være kreativ.