Festtøjets 3 simple regler

Festtøjets 3 simple regler

Festtøjet.dk giver dig 3 simple regler til hvordan du altid bør klæde dig, når du skal til festlige begivenheder eller diverse arrangementer. Det er 3 helt simple og enkle regler, du altid bør have i baghovedet, så du får valgt de rette tøjdele fra klædeskabet.

Se hvad du altid bør huske på, når du skal vælge påklædning til din næste fest.

1. Klæd dig efter begivenheden

Det første du skal sørge for er, at klæde dig efter begivenheden. Det gør en stor forskel om du skal til begravelse, fødselsdag eller i byen med vennerne. Dem du tager til fest med og det som begivenheden repræsenterer, skal der tages højde for i påklædningen. Ellers kan du hurtigt komme i et upassende outfit.

Enten kan du risikere at komme for pænt klædt, eller omvendt. I alle tilfælde er det en god huskeregel, at tænke på begivenheden og de dresscodes der kan være. Det kan ligeledes være uskrevne regler, som der fx. er ved alle begravelser.

Husk derfor at tænke over hvem du skal afsted med, feste med, inden du vælger hvilken skjorte, bukser og sko du skal iføre dig.

2. Husk at følge dresscoden

Til særligt fine begivenheder vil der være en dresscode, som du skal overholde. Mest velkendt er det til bryllupper, men der kan ligeledes være nytårsfester, arrangementer eller begravelser, hvor der er en vis forventning til din påklædning.

Det er langt fra altid at dresscoden står detaljeret beskrevet og her er det afgørende, du selv har en sans for det. Du kan altid snakke med dine venner, søskende eller forældre om, hvad de regner med at tage på. Det giver Jer muligheden for at sparre og vælge en stil, der passer godt ind.

3. Dit festtøj er din personlighed

Sidst er det værd at nævne, dit festtøj er din personlig. Det er den 3. simple regel. Det er vigtigt at huske på, at dit festtøj bliver opfattet på en bestemt måde af alle øvrige gæster og folk du passerer. Den stil og det udtryk der følger med, vil derfor blive forbundet til din personlighed.

Så hvis folk der ikke kender dig, ser dig i farverigt tøj, vil de tænke du er en meget frisk, livlig og karismastik person. Hvis det er egenskaber der ligger langt væk fra din naturlige personlighed, er det ikke så heldigt. Det betyder ikke, at du skal holde dig fra farverig påklædning, men husk at det hele skal passe sammen.

Du skal derfor kunne stå 100 % inde for din påklædning og sikre at den udstråler egenskaber, du gerne vil forbindes med.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan de simple regler der bør følges, så du får klædt dig efter hensigten.

Relaterede artikler