Kigger du efter en ny og lækker Gant skjorte? De går aldrig af mode, og enhver mand bør have et godt udvalg hængende i sin garderobe. Den kan både være til formelle lejligheder, til arbejdsbrug, til fest eller som en casual overdel i hverdagen. Skjorter findes i så mange forskellige udgaver, at der er designs til ethvert look, og noget for enhver smag.

Gant blev grundlagt af Berl Gantmacher, som var fra Ukraine. Han tog i 1907 til New York, hvor han efter nogle år startede sin egen virksomhed. Tøjet blev hurtigt en stor succes, og er det stadig den dag i dag.

Gant skjorter til herre

Det velkendte logo – et G med en diamant udenom – er i dag et billede på kvalitet og eftertragtede designs. Det hele startede med skjortedesigns, men i dag producerer Gant alt slags tøj.

Herunder finder du tre forskellige skjorter fra Gant til herre, som forhåbentlig kan inspirere dig til at finde den der passer bedst ind i din private garderobe.

3 smarte Gant skjorter til mænd

Stribet Gant skjorte

Stribet skjorte

Denne blå- og hvidstribede herreskjorte er i 100% bomuld, og med en botton down-krave. Knapperne er hvide, og der er en lomme på venstre bryst.

Den kan både bruges udenover et par slim fit jeans eller under en mørk blazer.

 

Lysegrøn Oxford skjorteLysegrøn Oxford

Denne udgave er i en solid, traditionel oxford vævning i en behagelig lysegrøn farve. Den er blød og komfortabel at have på, og har en botton down-krave.

Knapperne er hvide, og på brystlommen i venstre side er mærkets navn samt det amerikanske flag broderet ganske diskret.

Gant skjorte til mænd

Navy skjorte fra Gant

En smart og stilfuld skjorte i navy. Den er lavet i et let, 100% bomuldsmateriale og dens regular fit gør, at den vil sidde godt på de fleste mænd.

Med botton down-krave og det velkendte logo til venstre. Passer godt til dig der kan lide at have et stilrent og elegant look. Det er hvad du får med denne model. Skjorterne kan bl.a. findes på Miinto.

Tøj til hele verden

Brandet sælger tøj til hele verden, og producerer både herre-, dame- og børnekollektioner, som kommer ud flere gange om året. Derudover har Gant også føjet boligindretning til deres kartotek. Skjorter er et ‘must have’ i både herre- og kvindegarderoben, og de kan i begge tilfælde hurtigt pifte et par jeans op, og passe til mange forskellige anledninger.