Er du på udkig efter en ny Hilfiger Denim skjorte? Mærket er en underlinje til det internationale brand Tommy Hilfiger. Kendetegnene for denne underlinje er fashionabelt og trendy tøj, der bliver designet ud fra tidens tendenser.

Du får tøj med en frisk ånd og et preppy twist, som giver masser af liv til din hverdagsgarderobe. Målgruppen er unge mennesker – både kvinder og mænd – som kan lide at klæde sig fashionabelt og er opdateret på, hvad der sker i modeverdenen.

Denim skjorte til herre – et godt valg

Vi har set på 3 forskellige typer skjorte fra Hilfiger Denim, som er moderne og som giver et godt billede af dine muligheder. Dette kan forhåbentlig inspirere dig til at finde din nye yndlingsskjorte fra brandet.

  1. Lyseblå skjorte

Lyseblå skjorte med tynde, blå og hvide nålestriber med et mindre mønster printet på. Knapperne er gennemsigtige, og på den venstre brystlomme er et lille Hilfiger logo broderet meget diskret på. Indersiden af skjorten er i mørkeblåt stof, som kommer til syne, når ærmerne smøges op.

  1. Mørkeblå ternet skjorte

En model med mørkeblå tern i et klassisk design. Med sorte knapper der har få, røde detaljer, og en smart detalje i form af en helt rød, nederste knap. Det velkendte logo er broderet på venstre brystlomme.

  1. Navy skjorte i denimlook

Den sidste skjortetype er en navy skjorte, som er designet i et denimlook. Stoffet er dejlig blødt, og yderst behageligt at have på. Venstre brystlomme kan lukkes, hvilket giver et afslappet udseende, og vil passe perfekt til hverdagsbrug sammen med et par slim fit bukser og et par sneakers.

Tommy Hilfiger vs. Hilfiger Denim

Hilfiger Denim er som sagt en underlinje til tøjmærket Tommy Hilfiger. Dette mærke er internationalt anerkendt, og har eksisteret siden 1985. Det blev grundlagt af Tommy Hilfiger, som boede i New York i USA. Populariteten af tøjet voksede hurtigt i løbet af kort tid, og i dag kan man både få tøj til mænd, kvinder og børn fra dette mærke.

Derudover har brandet Tommy Hilfiger en del undermærker, hvor et af dem er Hilfiger Denim. Dette undermærke henvender sig til den stilbevidste unge kvinde eller mand, som går op i kvalitet og i moderne designs. Navnet kommer sig af, at linjen er inspireret af den klassiske amerikanske livsstil, hvor denim altid har været i fokus. Udover tøj kan du også få sko, tasker, briller og dufte fra mærket, som også betegnes som et livsstilsbrand.

Er du mere til skræddersyede løsninger?

Det er ikke alle der blot ønsker at have et par faste mærker i klædeskabet. De fleste mænd foretrækker at have et bredere udvalg, herunder skræddersyede skjorter, hvor der er kræset mere for detaljerne og for at opnå den perfekte pasform. Hvis du gerne vil have en skræddersyet løsning, er det en anden mulighed der kan overvejes. Her kan du forvente en unik pasform og det kan findes til fornuftige priser, selvom de fleste tror det koster en bondegår.

Hos en udbyder som Black Dot er de specialister i MTM skjorter til mænd. De kan helt klart vejlede dig i den rigtige retning. De fleste mænd vil være glade for at have et par skræddersyede skjorter, som alternativ til de kendte brands som Hilfiger, Gant, Tiger of Sweden mv.