Jakkesæt forhandlere i København

Jakkesæt forhandlere i København

Leder du efter et nyt jakkesæt, er det vigtigt at finde det helt rigtige. Selvom der er et bredt udvalg på nettet, er det vigtigt at gå i en butik og prøve tøjet på, når det kommer til jakkesæt.

Det handler ikke bare om, at størrelsen skal være rigtige og længden på bukserne er god, pasformen skal være helt perfekt, ellers ender du med et sæt, der ikke er behageligt at have på, og som ser sjusket ud.

Vi ser på de førende forhandlere i København, som du skal kende til.

Hvem bør jeg besøge?

Før du tager et endeligt valg om, hvilket mærke og design du køber, er det en god idé at have prøvet flere forskellige sæt først. Samtidig kan det være godt at snakke med en ekspedient, for at du sikrer dig, at både jakke, bukser, skjorte og eventuel vest passer perfekt.

Især jakken skal sidde rigtigt ved skuldrene, men til gengæld er der både traditionelle holdninger til bukse- og ærmelængde og mere alternative løsninger. I København er der en lang række forskellige forretninger, hvor du kan finde det helt perfekte jakkesæt – og ikke mindst få kompetent vejledning. Vi ser på 3 af de bedste:

Herrernes Magasin v/ David K

Herrernes Magasin er beliggende i Nørregade i indre by i København. David Krarup startede virksomheden i 1998 og hans forretning har siden vokset. Ifølge Herrernes Magasin leverer de tøj af god kvalitet til en rimelig pris. De har jakkesæt, smokings, sko og tilbehør, og udvalget er stort – det er ikke kun det traditionelle mørkeblå jakkesæt, men en lang række forskellige stofudvalg, farver og alternativer til de klassiske blazere og smokings.

De optræder jævnligt på TV2 i Go’Morgen og Go’Aften udsendelserne, hvor de giver deres ekspertråd til herrepåklædningen.

Du kan se mere om deres jakkesæt på Herrernesmagasin.dk.

Troelstrup

Modsat Herrernes Magasin sælger Troelstrup ikke kun jakkesæt, blazere, habitter og tilbehør, men også undertøj, mindre formelt tøj, overtøj, sandaler og så videre. Alligevel er der et elegant udvalg inden for både bryllupstøj, smokings, både skjorter og smokingsskjorter og alle de accessories, du får brug for at se stilfuld ud.

Udvalget holder sig mere til de traditionelle farver og designs. Butikken ligger på Vester Voldgade 5. De to butikker ligger altså relativ tæt på hinanden, hvis du ønsker at besøge begge.

Se mere på Troelstrup.com.

Magasin

Endnu en mulighed er Magasin, som alle kender. Her er der et bredt udvalg, og desuden er der mulighed for at se og prøve mange forskellige mærker. Magasin yder også god kundeservice, selvom der kan være travlt især i julesæsonen.

Er du i tvivl om, hvor mange penge, du har tænkt dig at bruge på dit jakkesæt, og vil du gerne prøve lidt forskellige prisklasser, er det en god idé at gå en tur i Magasin. Der er butikker forskellige steder i København, både ved Kongens Nytorv, i Fields og i Lyngby.

Du skal bare ikke forvente, at du altid får samme kompetente vejledning som hos de to første, da de er mere specialiserede inden for jakkesæt og den finere herrepåklædning. Men belejligt, hvis du alligevel er en tur i Magasin.