Et jakkesæt bør være fast inventar i enhver mands garderobe. Om du bruger jakkesæt til daglig, når du går på arbejde, eller blot ifører dig det ved festlige og formelle begivenheder, så er det guld værd at have hængende.

Med et jakkesæt fra danske Bertoni er du sikret et nutidigt og en moderne model. Mærkets målgruppe er nemlig yngre og modebevidste mænd, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Trendy og moderne jakkesæt fra Bertoni

Et jakkesæt er langt fra bare et jakkesæt. De fås i et hav af forskellige udgaver, og er du på jagt efter et moderne og stilrent sæt, så skal du finde et fra Bertoni. Mærket er et af de førende, når det kommer til stilfulde jakkesæt, som bådes kan bruges til hverdag, fest eller til begivenheder som bryllupper.

Her får du rene snit, og gode pasforme, og du kan glemme alt om den stereotype busunessmand, der render rundt i et lidt for stort og kluntet jakkesæt. De moderne snit, farver og materialevalg gør jakkesættene trendy, og du kan frit kombinere bukser og jakke på kryds og tværs.

Skandinavisk udtryk

Bertoni fokuserer på det rene og skarpe skandinaviske udtryk. Mærket har altid haft en stor passion for jakkesæt, og det er også det, Bertoni er mest kendt for i dag. Det er nemlig deres kerneprodukt. De bliver produceret i gedigene materialer, så de holder i mange år frem.

Fire gange om året udkommer der en ny kollektion fra Bertoni, og udover at tilgodese deres kunder med fordelagtige priser og god kvalitet og design, vægter virksomheden også miljøet højt. Derfor sigter de altid mod at finde de bedste, bæredygtige løsninger under hele processen fra skitser til et færdigt produkt.

Bertonis historie

Navnet leder straks tankerne hen på Italien, men mærket er faktisk pæredansk. Det blev grundlagt i Aarhus i 1972 af Klavs Breckling. I dag er det et af de gode mærker indenfor jakkesæt i Danmark, og i særdeleshed moderigtige varianter, til både festlige begivenheder og arbejde.

Bertoni vægter kvaliteten af deres materialer højt, og arbejder bl.a. med uld og læder, som er holdbare og tidsløse materialer, i deres designs. De har designet mange forskellige slags jakkesæt, lige fra nogle fleksible af slagsen, som er yderst behagelige at have på, også på en lang arbejdsdag. Til sæt der er tilpasset dem der rejser meget, da det næsten ikke folder, og derfor er let at have med i kufferten.

Du kan se meget mere på Bertonis officielle hjemmeside.

Betyder kvaliteten alt for dig?

Hvis kvaliteten betyder alt for dig, vil Bertoni som nævnt være en rigtig god mulighed. Et andet mærke du bør kende til og som står for det samme er Lundströms, der ligeledes tilbyder kvalitets jakkesæt.

Du har flere muligheder at vælge imellem og de fleste mænd udvælger sig 2-3 favoritter, hvorfra man så køber de jakkesæt man mangler. Det gode ved de forskellige brands er, at de typisk adskiller sig på deres designs, priser og detaljer.