Strellson designer minimalistiske og raffinerede jakkesæt til den moderne og intelligente mand. Jakkesæt fra dette mærke egner sig både til brug på arbejde og til festlige begivenheder, og mærkets visionen er at designe sofistikeret tøj, der kan hjælpe dig med at skabe din egen, personlige og sikre stil.

Det rene snit og den enkle silhouet blliver kombineret med små, udsøgte detaljer, der tilsammen skaber et smukt, moderne og minimalistisk jakkesæt.

Strellson jakkesæt er stilfulde

Når du køber et jakkesæt fra Strellson, får du smukt håndværk og god stil for pengene. Mærket tager udgangspunkt i buisnesslooket og tilfører trendy og urbane detaljer, som gør det hipt og moderne på en underspillet måde.

Disse sæt er eksklusive og luksuriøse, og du er sikker på altid at være velklædt med tøj fra Strellson. Hvis du bruger jakkesæt eller blazer på dit arbejde, er du allerede bevidst om, at det betyder meget, hvordan man ser ud, og hvilke ting man signalerer overfor sine kunder. Når du vælger Strellson vælger du samtidig en seriøs stil, der er perfekt at iklæde sig på sit arbejde.

Perfekt jakkesæt til arbejdet

Med et veldisponeret jakkesæt, der sidder godt, og udstråler kvalitet, er du allerede godt på vej til at give et godt førstehåndsindtryk. At tøjet ovenikøbet er designet, så det sidder godt og er behageligt for dig at have på, er en ekstra vigtig bonus, da det er afgørende for, om det bliver brugt. Det er mange timer, man har tøjet på på arbejde, og derfor skal det leve op til en vis standard, hvilket Strellson er 100% bevidst om.

Ved at tænke hele processen igennem – fra design til det færdige produkt – sørger Strellson for at der bliver taget hånd om alle detaljer i skabelsen af deres nye items. Der er ikke en eneste syning eller et eneste stykke stof, som er tilfældigt valgt, og det er det der gør et jakkesæt fra Strellson så unikt og luksuriøst.

Se også vores sider om jakkesætsmærker som Bertoni (her) og Cinque (her). Du har mange muligheder at vælge imellem som forbruger.

Om Strellson

Det schweiziske tøjmærke Strellson er i dag den største producent indenfor herretøj i hele Schweiz. Mærket blev grundlagt i 1984, og den første kollektion udkom et år efter, i 1985. Siden da gik et hurtigt, og i dag har mærket butikker verden over.

Strellson sørger for at give sine kunder en troværdig, personlig og succesfuld stil, og det gælder både på arbejde, i fritiden og til sportsaktiviteter. For udover jakkesæt kan du også få fodtøj, skjorter, jakker, handsker, bælter, trøjer, tasker, slips og meget mere. Kort sagt har Strellson alt hvad der skal til for at fuldende din egen, personlige og sofistikerede stil.

Du kan se og læse meget mere på deres officielle hjemmeside.