Langskaftede støvler til fest

langskaftede-stoevler

Hvis du skal til fest eller en til stor begivenhed i de lidt koldere og mørkere måneder af året, så er det perfekt med langskaftede støvler til fest.

De er elegante samtidig med at de er praktiske, fordi de varmer både fødder og ben.

Festtøjet.dk stiller skarpt på langskaftede støvler til fest og giver dig vores 3 bud, som du kan lade dig inspirere af.

 

Derfor er langskaftede støvler til fest et hit

Lange støvler er både praktiske i hverdagen og til fest. De er fantastiske, fordi de varmer rigtig godt, og det er både om foden, men også om benet. Og derudover så er de super sexede og gør dine ben meget længere. Dette er to store plusser, og afhængig af, hvordan fodtøjet er designet, kan de enten bruges til hverdag eller til fest.

Hvis du er på udkig efter lange støvler, som du gerne vil bruge til hverdag i de kolde vintermåneder, så råder vi dig til at gå efter nogle med en solid og flad hæl. Det er nemlig rarest med flade hæle, når det kommer til hverdagsbrug.

Skal du derimod bruge dine nye, langskaftede støvler til fest, så anbefaler vi at du finder nogle med en god hæl på. Det gør dine ben endnu længere, end de er, og så er det altid et festligt udtryk at sende, når man bærer høje hæle.

Tre bud på lange støvler med hæl til fest

Vi har udvalgt tre gode bud på lange støvler, som alle har hæl, og som egner sig rigtig godt til at blive brugt til festlige anledninger.

  • Langskaftet støvle fra Billi Bi
    Denne smukke og enkle model med stilethæl på er lavet i blankt skind, og passer stort set til alt slags tøj. Det er en meget klassisk sko, som ikke løber med opmærksomheden, men som understreger dit look og giver det er klassisk strejf.
  • Lang støvle fra Gabor
    Med denne langskaftede støvle fra Gabor får du en variant med kant. Den er lavet i blankt skind på forsiden, og bagsiden er i skind, der ligner slangeskind. Det er en kombination af noget klassisk og noget råt, og den tilføjer en enorm omgang selvsikkerhed til dit look.
  • Langskaftet støvle med detaljer fra Rieker
    Denne model har et langt skaft og en høj, bred hæl, som er nem at gå på. Den har synlige syninger, og små remme syet på rundt omkring. Øverst oppe er en velcrorem, så man kan stramme skoen ind og ud efter benets tykkelse.